A Te bőröd mit mesél rólad?

Ha kapcsolatban vagyunk embertársainkkal, ha szeretünk vagy gyűlölünk, megnyilvánulunk. Tudatos és tudattalan oldalunk is a felszínre tör. Ebben a bőrünk egy mindig látható felület. Sok mindent elárul rólunk: elpirul, elsápad, lúdbőrös lesz vagy verejtékezik. Olyan manipulációkkal, mint a smink, a tetoválás, a piercing vagy a botox, a ráncfeltöltés és a plasztikai sebészet, megváltoztatjuk bőrünk természetes közlendőit.

Mai világunkban mégis elmondható, hogy az életünk számos területén, helyzetében az öltözködésünkkel kommunikálunk. Utalhat akár értékrendünkre is; hiszen a minőség iránti elkötelezettségüket megmutathatjuk egy klasszikusabb, elismertebb márka magunkra öltésével, lezserségünket kikiabálhatjuk egy “fancy” fiatalos szereléssel de naprakészségüket, konzervativizmusunkat vagy pont trendkövető felfogásunkat mind-mind kifejezhetjük ruhákkal, kiegészítőkkel és sminkekkel.

De mi a helyzet a bőrünkkel?

Avval bizonyára egyetértetek velem, hogy a szép bőr ma már nem a felfogás kifejezését, gondolkodásunk kimutatását szolgálja, hanem egy alap ápoltság kifejezése.

Jelenlegi társadalmunk elvárja, sőt a higiénia fokmérőjévé vált.

Nem volt ez mindig így, elég ha visszanézegetjük pl. Madonna ’80-as évek elején készült fotóit. Aztán valami megváltozott . . .Mára trendi lett a “kopaszság”. Lábon, hónaljban, bikinivonalon sőt az felett is.

Egy dolgot azonban ne feledjünk:

A testünkön kialakult szőrzetnek feladata van, így eltávolításakor, az eltávolításra használt eszköz kiválasztásakor járjunk el kellő figyelemmel és óvatossággal. Vendégeim korábbi rossz tapasztalataikat mesélték el, így tudom, hogy

  • volt akinek fájdalmat okozott a szőrtelenítés a kezelés időtartama alatt,
  • előfordult olyan, akinek hosszan tartó kisebesedett felületek keletkeztek
  • de meséltek olyat is, hogy égési sérülése lett a készüléktől a kezelés alatt.

A SORISA Nora+ készülékkel egészen biztosan nem fordulhat elő. Az IPL (intenzív pulzáló fény)-nyel dolgozó gépünk egy plusz funkciójának köszönhetően vizet keringtet, mellyel lehűti a fényt, így bőröd teljes biztonságban, Te pedig fájdalommentes kezelésen vehetsz részt nálunk.
Nem kell tartanod attól sem, hogy bármilyen allergia fellép, hiszen nem használunk krémeket, vegyi anyagokat.
Biztos lehetsz benne, hogy ha hozzám ellátogatsz, szakszerű kezekben leszel, hiszen a gép működését kitanultam, melyről a oklevéllel is rendelkezem.
Ugye a Te érdeklődésed is felkeltettem?
Ha maradt még kérdésed, kérlek olvasgass tovább weboldalamon és tudj meg többet kezeléseinkről.

Újpesti szalonunkba való bejelentkezéshez kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Szeretettel várlak,

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.