BENNÜNK MEGBÍZHATSZ

Urbanek Noémi vagyok, a Nono Lashes and more szalon tulajdonosa.

Szeretettel köszöntelek ! Kérlek olvasd el, hogy mire számíts pontosan, mikor szalonunkba látogatsz, illetve elmondom Neked, hogy milyen eszközzel dolgozom és miért bízz meg engem bársonyos, üde bőröd elérésével.

A kezelésekre újpesti exkluzív szalonomba várlak, ahol mindent meg fogok tenni, hogy egy felejthetetlen alkalmat tölthess el. Az ellazulásról és a kellemes környezetről a szalon megnyugtató hangulata és szín-harmóniája is gondoskodik, hiszen minden elemét, bútorát, helyiségét magam terveztem meg.

Tanulmányaimat “reál” vonalon kezdtem, közgazdaságtant tanultam de mindig is kacsingattam a szépségipar felé, így a középiskola elvégzése után a szívemet követve kozmetikai iskolában folytattam a tanulmányaimat. Rájöttem, hogy engem az tesz boldoggá, hogy ha elégedett nőt varázsolok belőled és megújult külsőddel rengeteg pozitív elismerésben van részed. Először a szempillák szerelmese lettem és az elmúlt 8 évben számtalan tanfolyamot, továbbképzést elvégeztem, versenyeken vettem részt és a legnagyobb mesterektől volt szerencsém tanulni. Szerettem volna szalonom szolgáltatásait bővíteni de nem értem be kevesebbel, mint a legjobbal, ezért a SORISA orvostechnikai készülékét választottam, elvégeztem a kezelésekhez szükséges képzést is, melyről megszerzett oklevelem is tanúskodik.


Hívj és foglalj egy időpontot most!