Miért az IPL – miért a SORISA ?

Érdekel, hogy szakmai szemmel – miért döntöttem a SORISA mellett és miért választottam sikeres üzletágam, a szempilla építés mellé a szőrtelenítést és bőr tökéletesítést.

28 éves vagyok, közgáz irányban kezdtem, majd a szívemre hallgatva irányt váltottam. Anyukám is vállalkozó, így nem rettentett el a gondolat, hogy meg merjek álmodni magamnak egy saját szalont. 2010 óta foglalkozom műszempilla styling-gal és szerettem volna szalonom tevékenységét bővíteni.

Perfekcionista, 8 éve diplomás kozmetikusként fontos számomra, hogy csak olyan további szolgáltatásba kezdjek, amit ugyanilyen tökéletességgel  tudok végezni, valamint a segítségemre lévő készülék is kategóriájában a maximumot nyújtja.

Mikor először ajánlották nekem ezt a gépet, – bevallom – kicsit féltem tőle. Annyi rossz tapasztalatot hallottam Vendégeimtől, milyen kellemetlenségekben volt részük egy képzetlen kezelő, egy rosszul beállított gép miatt.

Elvégeztem először is a SORISA tanfolyamát, majd orvos ismerőseim is megerősítették, hogy az orvostechnikai eszközöket gyártó SORISA termékeivel egészen biztosan a legjobbat tudom nyújtani Vendégeimnek.

Az első kezeléseket magamon végeztem el, majd családtagjaimon, barátaimon “gyakoroltam” és az elért eredmények csodásak voltak, a kezelések pedig remek hangulatban teltek, bebizonyosodott, hogy a NORA+ készülék teljesen fájdalommentesen kezeli a problémákat.

Az IPL jelentése: intenzíven pulzáló fény.

Ezt a pulzáló fényt használja a készülék, a kezelések során. Miért van az, hogy  mégsem érzel a kezelés során kellemetlen melegséget ? Mert a készülék egy olyan funkcióval rendelkezik, melynek segítésével hideg vizet keringtet, ami lehűti a fényt.

Bejelentkezéshez kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Szeretettel várlak,

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.