Kedves Uram ! Igen, Hozzád szólok ;)

Egy átlagos szőrtelenítést hirdető weboldalon olvashatsz arról, hogy a szőrtelenítés milyen kíméletes, tartós, fájdalommentes, stb…

Ebben a bejegyzésben erről nem lesz szó, viszont csupa olyanról fogok írni, amit csak négyszemközt kérdeznél meg.

Elárulom Neked azt is, hogy miért leszünk mi a Te kedvenc helyed, ahol a nem kívánt szőrszálaidtól vagy korábbi bőrhibáidtól megszabadulhatsz.

Újpesten a Károlyi negyedben, az új-építésű házak között találsz minket. Parkolót mindig találsz, ráadásul fizetned sem kell a parkolásért.

Árnyas, kellemes környezetben, a szalon előtt vagy egészen a közelében ingyenesen parkolhatsz.

A szalon szerencsés kialakítása révén egy teljesen külön szobát rendeztünk be, ahol a SORISA IPL berendezésünk van. Nincs átjárkálás, nem csak egy “spanyol fal” választ el a további helyiségektől, így ha nem akarod, senkivel sem kell találkozz – rajtam kívül.

Urbanek Noémi vagyok, 8 éve diplomás kozmetikus, a Nono LashesAndMore szalon tulajdonosa és én fogom elvégezni a kezeléseidet.
A kezelés technikai hátterével kapcsolatosan itt találsz információkat > > > 

Mielőtt belevágnál, tanulmányozd át kérlek az ellenjavallatokat is itt !> > >

A férfiak fájdalom küszöbe nagyon széles skálán mozog, nem is szeretném ezt nagyon ragozni, inkább csak megnyugtatlak, teljesen fájdalommentesek a kezelési eljárásaink.

Nektek, férfiaknak a mellkas körüli bőr részek nagyon érzékenyek lehetnek. Fokozott figyelmet fordítunk ezen részek kezelésére, így teljesen megelőzhetők a bőrirritációk, nincsenek allergiás tünetek sem  szőrtüszőgyulladás.

Míg a korábbi évtizedekben a szőrös mellkas és hát volt a divatos, ma már ez egyáltalán nem így van, sőt ha sportolsz, akkor akár alapkövetelmény is lehet egy teljesen szőrmentes, “borotvált” hát és mellkas.

Szalonunkban a legkorszerűbb technikát alkalmazzuk, az orvostechnikai eszközöket is gyártó SORISA IPL technológián alapuló gépét használjuk. Több infót erről itt találsz>>>

Maradt még kérdésed? Tedd fel bátran !
Kérlek hívd a 06 (20) 379 0052 telefonszámot !

Gyere, várlak szeretettel:

Urbanek Noémi
NoNo Lashes and More
Budapest, IV., Károlyi István u 23.